Lomasaaren varaaminen ja varauskalenteri

Varausohjeet:

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen jäsenet voivat varata saaren korkeintaan neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Vuorokausihinta on 10 euroa/vuorokausi, jos yhtä jäsentä kohden on saaressa enimmillään viisi ei-jäsentä. Jos ei-jäseniä on enemmän, hinta on 15 euroa/vuorokausi. Jos on yli 10 ei-jäsentä yhtä jäsentä kohti, maksu on 50 euroa/vuorokausi.

Varaukset tehdään osoitteeseen pkjournalisti[at]gmail.com. Kerro varatessasi nimesi sekä saareen tulevien henkilöiden määrä (jäsenet ja ei-jäsenet). Varaukset jaetaan saapumisjärjestyksessä – jos varaajia on paljon, ensisijalla ovat ne, joilla ei vielä ole saman kesän aikana ollut varauksia saaressa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää saareen liittyen, ota yhteyttä saaren vastaavaan
Juha Inkiseen p. 040 533 6869 ja inkinenjuha[at]gmail.com.

Käyttömaksu maksetaan ennen saareen menoa yhdistyksen tilille. Saat varaussähköpostiisi vahvistuksena laskun, jolla voit maksaa summan.
Varaus on peruttava viimeistään viikkoa ennen varauksen alkamista. Varausmaksuja ei palauteta vaan ne käytetään saaren ylläpitokustannuksiin.

Kalenterista näet, onko saari vapaa haluamanasi päivänä. Varaus alkaa ensimmäisenä päivänä kello 12 ja päättyy viimeisenä päivänä kello 12. Kalenterin näkymässä viipymän viimeinen päivä näkyy koko päivän varauksena, mutta saari on varattavissa kello 12 alkaen, ellei toista varausta ole tehty samasta päivästä alkaen.