Tervetuloa perinteiseen juhlaan lomasaareen

Yhdistys järjestää perinteisen saarijuhlan lauantaina 19. elokuuta. Vapaamuotoisessa tapahtumassa on tarjolla ruokaa ja juomaa sekä mahdollisuus saunoa, uida ja tutustua saareen.

Saari on varattu tapahtumaa varten 18.-20. elokuuta, joten voit osallistua ohjelmaan joko pelkästään lauantaina tai viipyä vaikka koko viikonlopun. Tapahtuma on maksuton eikä edellytä yhdistyksen tai Journalistiliiton jäsenyyttä, joten houkutelkaa mukaan myös työpaikkojenne kesäihmisiä!

Tarkempi aikataulu ja kyyditykset varmistuvat, kun tiedämme, kuinka paljon osallistujia on.

Ilmoittautua voit laittamalla sähköpostia osoitteeseen pkjournalisti@gmail.com tai soittamalla puheenjohtaja Anna Sievälälle numeroon 0443385557 (tekstarikin käy). Kerrothan ilmoittautuessasi, osallistutko tapahtumaan vain lauantaina vai haluatko yöpyä saaressa yhden tai kaksi yötä. Kerro myös mahdollisesta erikoisruokavaliostasi, niin varmistamme sopivaa syötävää saareen. Joensuusta järjestyy saareen kimppakyytejä – kerrothan ilmoittautuessasi siis myös, haluatko tulla tapahtumaan yhteisellä kyydillä vai saavutko mieluummin omalla kyydillä Saariston puodille, josta on venekuljetus saareen.

Toivottavasti nähdään kuukauden päästä yhdistyksen lomasaaressa!

Kuva: Juha Inkinen