Kesätapahtuma Neekerisaaressa 25.-26.7. – Tervetuloa!

Neekerisaaren kesätapahtuma 25.-26. heinäkuuta. Saaressa järjestetään koko jäsenistölle tarkoitettu kesätapahtuma heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Ohjelmassa on rentoa ajanviettoa yhdessä saunomista, uintia, ruokaa ja juomaa. Oleilun lomassa voidaan tehdä myös sopivassa suhteessa talkootöitä. Tapahtuma soveltuu niin konkarikävijöille kuin saaren ensikertalaisille. Myös avecit ja lapset ovat tervetulleita.

Joensuusta järjestyy kuljetus saareen ja takaisin. Kulkupelinä on (säävarauksella) Peter Sjölundin vene m/s Adalmina. Myös autokuljetus saariston rantaan Liperiin järjestyy tarvittaessa.

Ilmoittautua voi sähköpostitse annasiev.karjalainen [at] gmail.com tai puhelimitse 044-3385557. Ilmoitathan mahdollisesta erikoisruokavaliostasi sekä siitä, tuletko mukaan yhteiskuljetukseen Joensuusta tai tarvitsetko venekyydin saariston rannasta. Kerro myös, mikäli et halua jäädä saareen yöksi vaan haluat lähteä lauantai-iltana pois.

Yhdistyksen jäsenet voivat varata saarta käyttöönsä kesäaikaan. Ohjeet varaamiseen ja muuta tietoa saaresta: Neekerisaari