Neekerisaarta voi nyt varata

Neekerisaaren kesäkausi on alkanut ja saarta voi varata käyttöönsä. Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen jäsenet voivat varata saaren korkeintaan neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Vuorokausihinta on 10 euroa/vuorokausi, jos yhtä jäsentä kohden on saaressa enimmillään viisi ei-jäsentä. Jos ei-jäseniä on enemmän, hinta on 15 euroa/vuorokausi.

Varaukset tehdään osoitteeseen pkjournalisti[at]gmail.com. Kerro varatessasi nimesi sekä saareen tulevien henkilöiden määrä (jäsenet ja ei-jäsenet). Varaukset jaetaan saapumisjärjestyksessä jos varaajia on paljon, ensisijalla ovat ne, joilla ei vielä ole saman kesän aikana ollut varauksia saaressa.

Käyttömaksu maksetaan ennen saareen menoa tilille: FI70 2016 2100 0119 50. Saat varaussähköpostiisi vahvistuksena laskun, jolla voit maksaa summan.

Varaus on peruttava viimeistään viikkoa ennen varauksen alkamista. Varausmaksuja ei palauteta vaan ne käytetään saaren ylläpitokustannuksiin.

Yhdistyksen nettisivuilta varauskalenterista näet, onko saari vapaa haluamanasi päivänä. http://www.pkjy.fi/neekerisaari/neekerisaaren-varaaminen/