SEMINAARI: Journalismin etiikan iltapäivä & PIKKUJOULUT

Yhdistyksen syysseminaari järjestetään samana päivänä pikkujoulujen kanssa ravintola Kerubin Rajakapteenin pirtissä lauantaina 10.12.

Seminaari on kello 12.00 17.00. Päivän aiheina on journalismin etiikka: kuvaamisen säännöt ja piilomainonta. Kouluttajana toimii JSN:n entinen pääsihteeri Ilkka Vänttinen.

Seminaari on ilmainen jäsenille, ja sisältää kahvin & kahvileivän. Ei-jäsenille seminaariin osallistuminen maksaa 10 euroa.

Pikkujoulujuhla starttaa kello 18.00. Pikkujoulutarjoilut vievät kielen

mennessään ruokalistalla on luvassa mm. Jalluliekitettyä kirjolohta, villisianpaistia, jokirapukuorrutettua turskaa, pähkinäjuustoa, kvinoa-vehnänalkiosalaattia, Peltolan blue juustoa, kardemummapannacottaa, ruokajuomana viinejä ja paljon muuta unohtamatta kasvisruokailijoita
Omavastuumaksu pikkujouluista on vain 5 euroa, ja se kerätään paikan päällä. Aveceille pikkujoulumenu maksaa 36 euroa.

Lauantai-iltana Kerubin salissa esiintyy huikea CMX. Pääsylippu keikalle maksaa 20 euroa, joka on jokaiselle omakustanteinen. Kerrothan ilmoittautuessasi päivän journalistikarkeloihin, mikäli haluat keikalle, niin varaamme lipun sinulle ennakkoon!

Ilmoittaudu seminaariin ja/tai pikkujouluihin 1.12. mennessä pkjournalisti@gmail.com tai sihteerille puh. 045 1320 888. Kerro ilmoittautuessasi mahdollisesta erikoisruokavaliosta (kasvis/allergiat), osallistujamäärästä (tuleeko pikkujouluihin avec) ja haluatko CMX:n keikkalipun.