Vielä ehtii ilmoittautua freeseminaariin

Vielä ehtii ilmoittautua Freeseminaariin Kerubissa Joensuussa 27. marraskuuta. Ilmoittautuminen päättyy 20. marraskuuta.

Ilmoittautuminen: Mitä on olla free -koulutusiltapäivä Joensuussa 27.11.

Freelancerina voi toimia muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla ja silloin toimintaympäristö on erilainen. Millä tavalla erilainen? Freeseminaarissa Joensuussa 27. marraskuuta pohditaan kuinka freelancerina voi pärjätä Itä-Suomessa.

Valtakunnallinen trendi on, että freelancereiden ansiotaso laskee, mutta itsensätyöllistäminen tuo toisaalta omanlaistaan vapautta. Aihetta käsitellään myös Journalistissa.

Puhumassa seminaarissa on palkittu vapaa toimittaja Sampsa Oinaala, pitkän uran tehnyt yrittäjä Keimo Lehtiniemi, journalismin ja muiden viestinnän osa-alueiden välillä luoviva viestinnän moniosaaja Annika Lius sekä liiton työehtoasiamies Jussi Salokangas.

Koulutus on tarkoitettu freelancereille, alan opiskelijoille ja freelanceriksi aikoville. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkottua kollegoitten kanssa.

Tilaisuus on ilmainen Journalistiliiton jäsenille. Muilta kuin jäseniltä peritään 35 euron osallistumismaksu, joka kattaa opetuksen, jaettavat materiaalit sekä iltapäiväkahvit.

Huom: kaikki osallistujat vastaavat matkakuluistaan itse.

Lisätietoja liiton koulutusasiamieheltä Nina.Porra[at]journalistiliitto.fi