Lomasaari on taas varattavissa kesäksi

Paikka on perinteikäs ja upea. Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen kesäpaikka Pyhäselällä Liperin kunnan alueella on ollut yhdistyksen kesäpaikka jugend-huviloineen vuodesta 1934 saakka. Yhdistyksen jäsenet voivat vuokrata sitä käyttöönsä.

Hyödynnä jäsenetusi

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen jäsenet voivat varata saaren korkeintaan neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Vuorokausihinta on 10 euroa vuorokausi, jos yhtä jäsentä kohden on saaressa enimmillään viisi ei-jäsentä. Jos ”ei-jäseniä” on enemmän, hinta on 15 euroa vuorokausi, jos on yli 10  ”ei-jäsentä” yhtä jäsentä kohti, maksu on 50 euroa vuorokausi.

Varaa myös viikolla

Varaukset tehdään osoitteeseen pkjournalisti[at]gmail.com. Kerro varatessasi nimesi sekä saareen tulevien henkilöiden määrä (jäsenet ja ei-jäsenet). Varaukset jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jos varaajia on paljon, ensisijalla ovat ne, joilla ei vielä ole saman kesän aikana ollut varauksia saaressa. Päivitetyn varaustilanteen näet tästä.

Saat varaussähköpostiisi vahvistuksena laskun, jolla voit maksaa summan.

Varaus on peruttava viimeistään viikkoa ennen varauksen alkamista. Varausmaksuja ei palauteta vaan ne käytetään saaren ylläpitokustannuksiin.

Lisätietoa

Lisätietoa saaresta ja ohjeita saaren käyttöön löydät osoitteesta: http://www.pkjy.fi/lomasaari

Jos sinulla on jotain kysyttävää saareen liittyen, ota yhteyttä saaren vastaavaan Juha Inkiseen (p. 040 533 6869 ja inkinenjuh[at]gmail.com).