PKJY viettää tänä vuonna virtuaalista vappua – seuraa kirjanjulkaisutilaisuutta suorana Karjalaisen verkkosivuilta

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen perinteinen vappulounas joudutaan tänä vuonna jättämään väliin, mutta tunnelmaan pääsee verkon välityksellä.

Yhdistys julkaisee vapunpäivänä 1.5. haastattelukirjan Toen perrään – journalisteja Pohjois-Karjalasta, ja kirjan julkaisutilaisuus välitetään suorana lähetyksenä sanomalehti Karjalaisen verkkosivuilla kello 12 alkaen.

Paikalla ovat kirjan tekijät, kulttuuritoimittaja, tietokirjailija ja muusikko Suonna Kononen sekä valokuvaaja Juha Inkinen. Keskustelemassa ovat myös Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen puheenjohtaja Taru Väänänen sekä yksi kirjaan haastatteluista, sanomalehti Karjalaisessa 43-vuotisen työuran tehnyt toimittaja Liisa Kuivalainen

Suora linkki lähetykseen jaetaan perjantaina aamupäivästä yhdistyksen Facebook-sivuilla. Erillisen Facebook-tapahtuman löydät tästä linkistä.

Toen perrään -kirjassa 20 Pohjois-Karjalassa vaikuttanutta toimittajaa ja lehtikuvaajaa kertoo kokemuksiaan ja näkemyksiään alasta, joka on viime vuosikymmenten saatossa muuttunut rajusti. Kirjaa voi tilata osoitteesta pkjournalisti[at]gmail.com. Tarkemmat ohjeet löytyvät tästä linkistä.