Tervetuloa vuosikokoukseen – ehdota sulkia ja pyyhkeitä!

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen vuosikokous järjestetään lauantaina 27.2.2016 Joensuun Ortodoksisessa Kulttuurikeskuksessa (Kauppakatu 44).

Kokous alkaa kello 14, ja ennen sitä on mahdollista osallistua lounaalle. Lounas alkaa kello 13 Kulttuurikeskuksen ravintola Eliaksessa.

Vuosikokouksessa esimerkiksi valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus sekä Sulka- ja Pyyhkeet -palkintojen saajat. Kokouksessa myös käsitellään yhdistyksen sääntöjen muuttamista sekä päätetään budjetista ja toimintasuunnitelmasta vuodelle 2016.

Lisäksi käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat: todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja muut tarvittavat toimihenkilöt, valitaan kaksi pöytäkirjantarkistajaa, esitetään hallituksen vuosikertomus edelliseltä vuodelta, esitetään hallituksen tilikertomus edelliseltä vuodelta sekä tilintarkastajain lausunto, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapaudesta, valitaan kaksi toiminnantarkastajaa sekä kaksi varatoiminnantarkastajaa sekä määrätään, missä sanomalehdissä yhdistyksen kokouskutsut julkaistaan.

Sulan ja Pyyhkeiden saajia täytyy ehdottaa viimeistään 19.2.2016. Vuosikokouksessa ei voi enää tehdä uusia ehdotuksia. Sulka myönnetään ansioituneesta viestinnästä, Pyyhkeet epäonnistuneesta. Ehdotuksia perusteluineen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen annasiev.karjalainen@gmail.com. Viime vuonna Sulan sai Pohjois-Karjalan Martat ja Pyyhkeet Rääkkylän kunta.

Vuosikokoukselle voi tehdä esityksiä 19.2.2016 asti sähköpostitse osoitteeseen annasiev.karjalainen@gmail.com.

Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Jos haluat osallistua kokousta edeltävälle lounaalle, ilmoittaudu viimeistään 19.2.2016 osoitteeseen annasiev.karjalainen@gmail.com tai puhelimitse 044-3385557. Kerrothan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautuessasi!