Uutinen on varattavissa 1. toukokuuta alkaen

Uutisen kesäkauden alku lähestyy ja lomasaarta voi varata käyttöönsä toukokuun alusta lähtien. Saari on käytettävissä kesäkuun alusta alkaen. Yhdistyksen jäsenet voivat varata saaren käyttöönsä korkeintaan neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan.

Varaukset tehdään osoitteeseen pkjournalisti@gmail.com. Kerro varatessa nimesi ja saareen tulevien henkilöiden määrä (jäsenet ja ei-jäsenet eroteltuina). Varaukset jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jos varaajia on paljon, ensisijalla ovat ne, joilla ei vielä ole saman kesän aikana muita varauksia saaressa.

Saaren vuokrahinnasto jäsenille säilyy ennallaan. Jos yhtä jäsentä kohti saaressa on korkeintaan viisi ei-jäsentä, hinta on 20 euroa / vuorokausi. Jos jäsentä kohti on yli viisi ei-jäsentä, hinta on 25 euroa / vuorokausi. Jos ei-jäseniä on yhtä jäsentä kohti yli 10, hinta on 60 euroa / vuorokausi.

Uutisen kevättalkoot järjestetään sunnuntaina 15. toukokuuta. Samana päivänä jäsenet voivat tulla tutustumaan saareen sekä yhdistyksen veneen käyttöön. Tiedotamme mahdollisuudesta tarkemmin lähempänä ajankohtaa.