Vuosikokous lauantaina 25.2.2017

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen vuosikokous järjestetään lauantaina 25.2.2017 Joensuun Ortodoksisessa Kulttuurikeskuksessa (Kauppakatu 44).

Kokous alkaa kello 13, ja ennen sitä on mahdollista osallistua lounaalle. Lounas alkaa kello 12 Kulttuurikeskuksen ravintola Eliaksessa. Lounas on yhdistyksen jäsenille maksuton, mutta lounaalle täytyy ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautumisohjeet ovat tämän viestin lopussa.

Vuosikokouksessa esimerkiksi valitaan yhdistyksen puheenjohtaja ja hallitus sekä Sulka- ja Pyyhkeet -palkintojen saajat. Kokouksessa käsitellään myös edellisen vuoden toimintaa sekä päätetään yhdistyksen ensi vuoden toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta.

Lisäksi käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat: todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, valitaan kokoukselle puheenjohtaja ja muut tarvittavat toimihenkilöt, valitaan kaksi pöytäkirjantarkistajaa, esitetään hallituksen vuosikertomus edelliseltä vuodelta, esitetään hallituksen tilikertomus edelliseltä vuodelta sekä tilintarkastajain lausunto, vahvistetaan tilinpäätös ja päätetään tili- ja vastuuvapaudesta, valitaan kaksi toiminnantarkastajaa sekä kaksi varatoiminnantarkastajaa sekä määrätään, missä sanomalehdissä yhdistyksen kokouskutsut julkaistaan.

Yhdistyksen jäsenet voivat tehdä vuosikokoukselle esityksiä. Esityksiä voi tehdä ennalta sähköpostitse osoitteeseen anna.sievala[at]gmail.com tai paikan päällä kokouksessa.

Sulan ja Pyyhkeiden saajia täytyy ehdottaa viimeistään 17.2.2017. Vuosikokouksessa ei voi enää tehdä uusia ehdotuksia. Sulka myönnetään ansioituneesta viestinnästä, Pyyhkeet epäonnistuneesta. Ehdotuksia perusteluineen voi tehdä sähköpostitse osoitteeseen anna.sievala[at]gmail.com. Viime vuonna Sulan sai Joensuun kaupunki ja Pyyhkeet ely-keskus.

Kokoukseen ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Jos haluat osallistua kokousta edeltävälle lounaalle, ilmoittaudu viimeistään 17.2.2017 osoitteeseen pkjournalisti[at]gmail.com tai puhelimitse sihteerille 045 1320888. Kerrothan mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautuessasi!

Yhdistys maksaa lounaasta ilmoittautujamäärän mukaan, joten olethan ilmoittautuessasi varma, että myös pääset osallistumaan lounaalle. Jos ehdit ilmoittautua mutta sinulle tulee myöhemmin este, peruthan ilmoittautumisen viimeistään 17.2.2017.