Lomasaaren varaaminen ja varauskalenteri

Varausohjeet:

Pohjois-Karjalan journalistiyhdistyksen jäsenet voivat varata saaren korkeintaan neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Jos yhtä jäsentä kohti saaressa on korkeintaan viisi ei-jäsentä, hinta on 20 euroa / vuorokausi. Jos jäsentä kohti on yli viisi ei-jäsentä, hinta on 25 euroa / vuorokausi. Jos ei-jäseniä on yhtä jäsentä kohti yli 10, hinta on 60 euroa / vuorokausi.

Varaukset tehdään osoitteeseen pkjournalisti[at]gmail.com. Kerro varatessasi nimesi sekä saareen tulevien henkilöiden määrä (jäsenet ja ei-jäsenet). Varaukset jaetaan saapumisjärjestyksessä – jos varaajia on paljon, ensisijalla ovat ne, joilla ei vielä ole saman kesän aikana ollut varauksia saaressa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää saareen liittyen, ota yhteyttä saaren vastaavaan
Juha Inkiseen p. 040 533 6869 ja inkinenjuha[at]gmail.com.

Käyttömaksu maksetaan ennen saareen menoa yhdistyksen tilille tai myöhemmin varauksen yhteydessä ilmoitettavana ajankohtana. Saat varaussähköpostiisi vahvistuksena laskun, jolla voit maksaa summan.
Varaus on peruttava viimeistään viikkoa ennen varauksen alkamista. Varausmaksuja ei palauteta vaan ne käytetään saaren ylläpitokustannuksiin.

Kalenterista näet, onko saari vapaa haluamanasi päivänä. Varaus alkaa ensimmäisenä päivänä kello 12 ja päättyy viimeisenä päivänä kello 12. Kalenterin näkymässä viipymän viimeinen päivä näkyy koko päivän varauksena, mutta saari on varattavissa kello 12 alkaen, ellei toista varausta ole tehty samasta päivästä alkaen.