Lomasaari Uutinen varattavissa

Pyhäselällä sijaitseva saari on ollut yhdistyksen kesäpaikka jugend-huviloineen vuodesta 1934. Tänä vuonna saari nimettiin Uutiseksi. Lomasaaren varaaminen kesäkaudelle on käynnissä.

Hyödynnä jäsenetusi

Jäsenet voivat varata lomasaaren käyttöönsä korkeintaan neljäksi vuorokaudeksi kerrallaan. Toukokuun aikana jäsen voi tehdä yhden varauksen. Kesäkuusta alkaen vapaana olevia saaripäiviä saa varata lisää. Näin varmistamme jäsenedun jakautumisen tasapuolisesti.

Vuokra on 10 euroa vuorokaudelta, jos yhtä jäsentä kohti saaressa on enimmillään viisi ei-jäsentä. Jos ei-jäseniä on 6–10, vuokra on 15 euroa vuorokaudelta. Jos yhtä jäsentä kohti on yli 10 ei-jäsentä, vuokra on 50 euroa vuorokaudelta. Yli 15 hengen varauksista on neuvoteltava erikseen.

Varausohje

Varaukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen pkjournalisti(a)gmail.com. Kerro varatessasi nimesi sekä saareen tulevien henkilöiden määrä (jäsenet ja ei-jäsenet). Varaukset jaetaan saapumisjärjestyksessä. Jos varaajia on paljon, ensisijalla ovat he, joilla ei vielä ole saman kesän aikana varauksia saaressa.

Käyttömaksu maksetaan ennen saareen menoa. Lähetämme sähköpostitse laskun, jolla voit maksaa summan.

Varaus on peruttava viimeistään viikkoa ennen varauksen alkamista. Varausmaksuja ei palauteta, vaan ne käytetään saaren ylläpitokustannuksiin.

Lisätietoja ja saaren varauskalenterin löydät tästä.

Lisätietoa

Lisätietoa saaresta ja ohjeita saaren käyttöön löydät osoitteesta: http://www.pkjy.fi/lomasaari

Jos sinulla on jotain kysyttävää saareen liittyen, ota yhteyttä saaren vastaavaan Juha Inkiseen (p. 040 533 6869 ja inkinenjuh[at]gmail.com).