Lounas nautitaan tänä vuonna Ravintola Kerubissa (Siltakatu 1, Ilosaari, Joensuu)
1.5. klo 12 alkaen. Kerubin vappubrunssi katetaan Kerubin kellariin. Menu viestin lopussa.
Omavastuu hinnasta on yhdistyksen jäsenille 5 euroa. Avecit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan. Heille hinta on 32 euroa. Lapsille hinnat ovat seuraavat 0–4-vuotiaat maksutta ja 5–12-vuotiaat 10 euroa. Avec- ja lapsiruokailujen hinnat maksetaan suoraan Kerubin kassalle, jäsenten omavastuut kerätään lounaalle saapuessa.
Ilmoittautumiset 23.4. mennessä pkjournalisti@gmail.com tai
puhelimitse: 040 739 5870.
————————–
KERUBIN VAPPUBRUNSSI 2018
Tapaspöytä
* lime-lohta ja avokadoa (M,G)
* Parman-kinkkua ja melonia (M,G)
* kirsikkatomaatteja ja fetaa (L,G)
* grillattua paprikaa ja punasipulia (M,G)
* kukkakaalia ja chimichurria (M,G)
* herkkusieniä ja vaaleaa balsamicoa (M,G)
* Manchego-juustoa ja tomaattihilloketta (L,G)
* rucolasalaattia ja mangodressing (M,G)
* paahdettuja siemeniä ja mustapippurimanteleita (M,G)
* Parmesan-luomuleipää (L)
* tuorejuustoa ja melitzano-dippiä (L,G)
Pääruoka
* pitkään savustettua mureaa Finnangus-häränrintaa (M,G)
* Kerubin itse valmistamia mausteisia makkaroita
* Kerubin kala-äyriäis-gumboa (M,G)
* paistettuja valkosipuliperunoita (L,G)
* paahdettua bataatti-kasvispaistosta (M,G)
Kasvisruoka
* parsaa kahdella tavalla; valkoista parsaa hollandaise ja lämmintä vihreää parsa-pinaattisalaattia ja mozzarella-arancini (L,G)
Jälkiruokapöytä
* appelsiini-creme bruleeta (L,G)
* tuoreita hedelmiä ja mansikoita (M,G)
* munkkeja (L)
* kahvia ja teetä